Skip links

Onze site is live!

Het heeft even op zich laten wachten, maar we zijn eindelijk live!

Nu is dit een eerste versie van onze website en de komende tijd zullen we daarom nog best wat aanpassingen en verbeteringen doorvoeren. Zo komen er bijvoorbeeld nog andere foto’s, moet de webshop nog worden gevuld met het beste theoriemateriaal en vullen we de ervaringen van onze leerlingen verder aan.

Maar we kunnen jouw hulp ook heel goed gebruiken! We zijn erg benieuwd wat je van onze website vindt en horen dit dan ook graag. Wat is er goed? Wat kan er beter? Wat valt je op of wat ziet er niet uit? Alle feedback is echt van harte welkom. Stuur dit even aan leon@lesn.nl en doe je dit voor 31 oktober 2021, dan maak je ook nog kans op een leuke attentie! Kom dus maar door met al dat ongezouten commentaar!;)

Laat een bericht achter