Skip links

Aanmelden als instructeur

Ben je geïnteresseerd in ons collectief en wil je meer informatie? Of sta je voor een belangrijke keuze, bijvoorbeeld de keuze om volledig zelfstandig te gaan lesgeven of om voor een franchiseformule te kiezen? Maak dan een afspraak en kom bij ons langs!

Ons collectief LESN bestaat volledig uit rijinstructeurs met jarenlange praktijkervaring. Wij kunnen je daarom alles vertellen over het rijden onder de vlag van een franchiseformule en waar je allemaal rekening mee moet houden als zelfstandige. En natuurlijk vertellen we je ook graag waarom wij vinden dat je voor ons rijscholencollectief zou moeten kiezen.

Iedereen is welkom! Samen staan we immers sterk en delen we elkaars kennis, krachten en capaciteiten. Zowel de gevestigde, ervaren rijinstructeur als een beginnende instructeur. Zelfs wanneer je alleen nog maar de ambitie hebt om rijinstructeur te worden, gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden. En ook wanneer je al voor een rijschool werkt of onder de vlag van een franchiseformule rijdt, ben je van harte welkom. Ben je al voor jezelf begonnen en is er al een bedrijfsidentiteit, website, etc. Dan nog kan het collectief iets toevoegen aan jouw organisatie. Ook, of misschien wel juist, wanneer je dit wellicht al jaren doet.

Wel zijn we kritisch wanneer het gaat om de zogenaamde ‘klik’. Het begrijpen van onze visie en doelstellingen is een must om een prettige en vruchtbare samenwerking aan te kunnen gaan. Aan LESN uiteraard de schone taak om loyaliteit te creëren onder de bij ons aangesloten instructeurs.
Gewoon binnenlopen aan de Zwaalweg 15 te Barendrecht mag altijd, maar dan kan het nu nog zo zijn dat je voor een gesloten deur staat en dat is natuurlijk jammer. Mocht je toch in de buurt zijn, bijvoorbeeld tijdens een examen van een van je leerlingen, en is er iemand aanwezig, dan is een ‘bakkie’ snel gezet!

Jou over ons initiatief vertellen, daar hebben we wel even iets meer tijd voor nodig. En uiteraard begrijpen we en gaan we er bijna vanuit dat je ook vragen hebt. Hiervoor nemen we dan ook graag die tijd. Omdat ons collectief op dit moment uit alleen maar actieve rijinstructeurs bestaat, zijn we wel veel onderweg en vragen we om even een afspraak te maken. Dit kan via ons contactformulier of spreek even een van de bij ons aangesloten instructeurs aan.

Tot snel!

Instructeur worden bij dit rijschoolcollectief?

Volg LESN op social media