Skip links

Over ons

LESN is het nieuwe rijscholencollectief binnen de regio Groot Rijnmond en de Hoekschewaard, door en voor rijinstructeurs. Wij zijn er echt voor onze instructeurs en hun leerlingen!

Na behoorlijk wat jaren ervaring te hebben opgedaan als zelfstandig rijinstructeur, ook onder de vlag van een van de grote landelijke franchiseformules, besloten een aantal instructeurs om volledig op eigen krachten verder te gaan. Wel was er meteen al de behoefte om de onderlinge banden verder aan te trekken en kracht bij te zetten door intensief samen te gaan werken. Een actief samenwerkingsverband met een uniforme uitstraling, collectieve voordelen en met loyaliteit hoog in het vaandel was geboren.

Voor wie zijn we er?

Voor alle rijinstructeurs en rijscholen die behoefte hebben aan samenwerking, collegialiteit en de kracht van een sterk en transparant collectief. Branchegenoten die onze visie delen en de gezamenlijke doelstellingen met ons na willen jagen.
Wat we voor de bij ons aangesloten instructeurs willen betekenen, dat lees je hier.

We zijn er ook zeker voor leerlingen die een betrouwbare, gemotiveerde en vakkundige rijinstructeur willen. LESN is er voor leerlingen die serieus met hun rijopleiding om willen gaan en op zoek zijn naar een volledig aanbod. Een centraal punt waar je terecht kunt met vragen, voor informatie en bemiddeling en voor gedegen theorieles. Dit alles letterlijk om de hoek bij het CBR Barendrecht.

Waarom kiezen leerlingen voor de bij LESN aangesloten instructeurs:

  • Betrokken, gemotiveerde en vakkundige instructeurs.
  • Altijd jouw eigen vaste instructeur.
  • Rijden in dealer onderhouden auto’s van maximaal 3 jaar oud die voldoen aan alle veiligheids- en milieu-eisen.
  • Theoriecursus; geen ‘turbo-’, ‘dag-‘, stampcursus! Een goede en gedegen cursus die je voorziet van parate kennis. Zodat je er niet alleen tijdens, maar zeker ook na je rijlessen en praktijkexamen nog iets aan hebt!
  • Proefexamens theorie en praktijk.

Uiteraard zijn er nog veel meer redenen waarom je voor je rijopleiding bij LESN moet zijn. Daarover vertellen we je graag meer tijdens een gratis en vrijblijvende proefles. Maak snel een afspraak!

Gratis proefles?

Dat kan … Bij LESN kun je gratis en geheel vrijblijvend een proefles boeken in de regio Groot Rijnmond en de Hoeksche Waard.

Volg LESN op social media