Skip links

Leerlingen over LESN

Mitchel Bezemer, Numansdorp

Numansdorp

Prima lessen gehad bij René Schuitman. Fijne rustige rijinstructeur, legt goed uit en kan ook een praatje maken. Aanrader voor iedereen in de Hoeksche Waard.

Liam Borg, Numansdorp

Numansdorp

Erg fijne, duidelijke, en rustige rijinstructeur! Weet alles goed uit te leggen op een manier waarop het voor mij meteen duidelijk was en weet goed het evenwicht te vinden tussen me in het diepe gooien en in te grijpen waar nodig. Ik kan zeker zeggen dat ik geslaagd ben door René!

Saskia Erkelens, Duitsland

Duitsland

Het heeft even geduurd voordat mijn dochter haar rijbewijs haalde… zenuwachtig als ze was zorgde jij er altijd voor dat ze rustig werd. Je gaf haar het vertrouwen om door te gaan en niet op te geven! Nu rijdt ze dan ook zelfverzekerd rond in een grote 4x4 ! Wij zijn super tevreden met je René.

Britney van Rij, Oud-Beijerland

Oud-Beijerland

Ik heb hele leuke lessen ervaren met René. Na een stukje rijden zetten we de auto aan de kant en praten over het stukje wat we gereden hebben. Wat ik als ik heel fijn ervaarde, omdat je dan tijdens het rijden echt kan laten zien wat je kan. Ik heb geen problemen ervaren alles ging zoals het hoorde, dus ik raad het zeker aan om bij René te gaan lessen! Hij krikt je zelfvertrouwen achter het stuur ook nog eens op.

Mendy Treur, Nieuw-Beijerland

Nieuw-Beijerland

De rijlessen van René waren altijd fijn! Hij bleef altijd rustig en legde op een prettige manier uit wat je moest verbeteren. Dankzij hem heb ik echt mijn rijbewijs gehaald!

Gratis proefles?

Dat kan … Bij LESN kun je gratis en geheel vrijblijvend een proefles boeken in de regio Groot Rijnmond en de Hoeksche Waard.

Volg LESN op social media