Skip links

Leon Gelderblom

Waarom Leon samenwerkt met het rijscholencollectief LESN?

Hi, mijn naam is Leon Gelderblom en ik besloot een aantal jaren geleden om mij om te scholen tot rijinstructeur. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en wilde graag weer meer in contact komen met jonge mensen om ze iets te leren en door te kunnen geven. Daarnaast vind ik autorijden geweldig en hoe mooi is het dan dat je je passie mag overbrengen. Omdat ik de vrijheid en autonomie van het zelfstandig ondernemen niet kan missen, heb ik er bewust voor gekozen om niet als rijinstructeur in loondienst te gaan bij een rijschool.
Als rijinstructeur vind ik het mooiste aan het vak toch wel de groei van mijn leerlingen. Iemand op zijn of haar eigen niveau en tempo zien ontwikkelen en uitgroeien tot een zelfstandige en veilige bestuurder, gaat nooit vervelen. Mijn leerlingen typeren mij als een geduldige en rustige instructeur. Hoewel dit wellicht niet mijn sterkste eigenschappen zijn, weet ik dat geduld en die rust wel over te brengen;)

Testimonial

“ Waarom ik mij als rijschool aansluit bij LESN, is omdat ik geloof in de kracht van het collectief. Het ‘samen sterk’ principe klinkt dan wellicht cliché, maar is dat in mijn optiek zeker niet. Als collega’s binnen het collectief kunnen we elkaar versterken, opvangen en ondersteunen waar nodig. Zo’n vangnet vind ik persoonlijk heel prettig. Investeren in een organisatie die mij als ondernemer beter wil maken en zekerheid biedt voor mijn leerlingen, is voor mij investeren in stabiliteit en rust. In een verdeelde branche is juist eensgezindheid en samenwerking zo belangrijk, daar kies ik voor en daarom kies ik voor LESN! ”

Wil jij les van deze instructeur?

Leon Gelderblom

Volg LESN op social media