Skip links

Jasper Kruijs

Waarom Jasper samenwerkt met het rijscholencollectief LESN?

Mijn naam is Jasper Kruijs. Ik heb 15 jaar gewerkt als internationaal chauffeur op de vrachtwagen. Omdat ik vaker thuis wilde zijn voor vrouw en kinderen heb ik er voor gekozen om te stoppen in de transport en mijn ervaring als chauffeur te gebruiken om mijn leerlingen op te leiden tot veilig automobilist .

Ik ben een rustige instructeur met veel geduld en probeer de leerlingen, door veel ‘zelfstandig’ dingen op te laten lossen en zelf keuzes te laten maken de lessen leuk en luchtig te houden. Natuurlijk moet er soms ook serieus instructie gegeven worden. Het is in het begin vooral van belang dat de leerling het voertuig goed leert beheersen.

Testimonial

“ Ik heb heel bewust gekozen voor het nieuwe rijscholencollectief LESN, omdat je samen, als instructeurs onder elkaar, sterker staat dan alleen. Bij ziekte, uitval of andere problemen kun je iets voor elkaar betekenen. Collegialiteit zoals bij een werkgever en toch als zelfstandige opereren! LESN kiest voor transparantie en openheid, twee belangrijke facetten die mij enorm aanspreken. We willen zowel de leerling en instructeur verder helpen zodat de leerling uiteindelijk met een goed gevoel het rijexamen ingaat en de instructeur dagelijks met een goed gevoel zijn werk kan en wil uitvoeren. Dit kan de kwaliteit van het lesgeven en coachen wat mij betreft alleen maar ten goede komen. ”

Wil jij les van deze instructeur?

jasper kruijs

Volg LESN op social media